Website-ul oficial al Fundatiei Somerset Romania
 
 
 
Actualizat la data de 25 Mai 2017
Nevoi si donatii

Nevoi si donatii

Nevoi individuale

Cu totii am trecut prin situatii de criza, de orice fel, fie ele financiare, de boala, de hrana sau altele, si stim cat de important e ca in aceste momente atat de grele sa ti se intinda o mana de ajutor.

Familiile de rromi din satul Slobozia se confrunta cu cel putin un caz de boala (grav sau rar intalnit), au probleme in ceea ce priveste conditiile de locuit (igrasie ceea ce afecteaza sanatatea; acoperis deteriorat; pereti degradati de ploi; mai multe familii in aceeasi casa, uneori ajungandu-se la un numar de 12-16 persoane intr-o singura camera) si cea mai importanta problema cu care se confrunta este lipsa unui venit stabil care sa provina din ocuparea unui loc de munca.

De aceasta problema din urma depinde calitatea vietii lor si accesul la serviciile elementare!

Nevoi comunitare

Nu-i asa ca ati vrea ca oriunde mergeti sa aveti parte de o priveliste odihnitoare ochiului? In satul Slobozia acest lucru inca nu este posibil!

Drumurile sunt impracticabile in conditii meteorologice defavorabile, iar casele au aspect neingrijit multe dintre ele. Reteaua de electricitate lipseste, sa nu mai vorbim de mijloace de comunicare: radio, tv sau internet! Greu de crezut cum se poate dezvolta o comunitate in asemenea conditii!

Nevoile acute la nivelul comunitatii nu ne lasa sa fim indiferenti fata de problemele cu care se confrunta, pentru ca nu ii afecteaza doar pe ei, ci si pe noi ceilalti!

Donatii

Daca vreti sa sprijiniti aceasta fundatie puteti face o donatie. Sprijinul dumneavoastra va fi benefic si va rezolva o situatie dificila din cadrul comunitatii rrome.

Daca vreti sa ajutati altfel decat financiar aceasta lucrare de intrajutorare, va rugam sa ne contactati, cu mentiunea ca vreti sa ajutati. Multumim!

Puteti face o donatie in unul din conturile noastre:

Banca: UniCredit Bank sucursala Palas Iasi, Romania

Cont USD: RO02BACX0000000744549001

Cont RON: RO29BACX0000000744549000

Scoala pentru tine

sponsorizeaza un copil

DONATII

Puteti face o donatie in unul din conturile noastre

Banca: UniCredit Bank sucursala Palas Iasi, Romania

Cont USD: RO02BACX0000000744549001

Cont RON: RO29BACX0000000744549000

 
 

Fundatia Somerset Iasi

sat.Rediu, com.Rediu, Jud.Iasi

C.U.I:20916518

Nr.Inreg.Reg.Sp.:14F/2012

 
   
 
 
 
 
Website relizat de DEVANCES Creative Media and DesignStudio
under autority of BONDTECH Corporation Romania Division
   
 
 
Copyright © 1991 - 2008 Toate drepturile sunt rezervate
Fundatia SOMERSET Iasi Romania